Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.
Gyere el a következő akcióra:
ha szeretnél tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja. Egy nagy közös szoptatással bátorítjuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.
2010. október 2., szombat

Kampány a szoptatásért

Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.

Október 2-án 10:30tól várom azokat az édesanyákat, akik szeretnének tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja és az emberek ne forduljanak el, ha nyilvánosan megszoptatják gyermeküket. Egy kanadai kezdeményezéshez a Global Breastfeeding Challenge-hez csatlakozunk, melynek célja, hogy október 2-án 11órakor minél több édesanya szoptassa gyermekét a világ számos országában.
Ezzel a nagy közös szoptatással bátorítsuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől.
Mutassunk példát a fiataloknak arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.

Mikor?: Október 2-án 11órakor (gyülekezés 10:30-tól)
Hol?: Corvin Budapest Filmpalota előterében (1082 Budapest, Corvin köz 1.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése