Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.
Gyere el a következő akcióra:
ha szeretnél tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja. Egy nagy közös szoptatással bátorítjuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.




2012. szeptember 16., vasárnap

Szoptass szabadon! Budapesten a Mátyás téri játszótéren

A Global Breastfeeding Challenge, vagyis a Szoptass szabadon! kampány lényege, hogy egy helyen, egy időben minél több édesanya szoptasson egyszerre világszerte. 


Ha Te is szeretnéd felhívni a társadalom figyelmét a szoptatás fontosságára és szívesen tennél valamit azért, hogy a szoptatás természetes része legyen minél több család életének, akkor gyere el szeptember 29-én 11 órára, (gyülekező 10:40től) a Mátyás térre (VIII. kerület térkép) a játszótérre, hogy így támogassuk és bátorítsuk azokat az édesanyákat, akik szívesen szoptatnák meg kisbabájukat vagy nagyobb gyermeküket útközben bárhol, bármikor, de félnek a rosszalló tekintetektől vagy tartanak a bántó megjegyzésektől .

Ha az időjárás nem kedvez a kültéri szoptatáshoz akkor se maradj otthon! A Mátyás tér 15-ben a Kesztyűgyár Közösségi Házban a La Leche Liga Magyarország a 20. születésnapját ünnepli aznap és válatozatos programokkal vár minden kedves Édesanyát! (Részletesen: itt olvashatsz erről.)


Szeretettel várok Mindenkit!

Kalmár Alexandra

a kampány szervezője



0630/5651759

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése