Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.
Gyere el a következő akcióra:
ha szeretnél tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja. Egy nagy közös szoptatással bátorítjuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.
2012. október 9., kedd

Szoptass szabadon! Debrecen

Szoptass szabadon kampány DebrecenbenForrás: csaladhalo.hu
Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.
Gyere el a Szoptass Szabadon debreceni akciójára:
ha szeretnél tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja. Egy nagy közös szoptatással bátorítjuk azokat, akik szívesen gondoskodnának ily módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.

2012. október 12-én 10.30-kor az V. Nemzetközi Babahordozóhét Debreceni rendezvényének megnyitójaként szervezett Babahordozós séta végén gyere velünk egy nagy közös szoptatásra! További információ a hét szervezőitől.

1 megjegyzés: