Dönts szabadon arról, hogyan gondoskodsz gyermekedről bárhol, bármikor, igény szerint.
Gyere el a következő akcióra:
ha szeretnél tenni azért, hogy a szoptatás élményét minél több gyermek és édesanya megtapasztalja. Egy nagy közös szoptatással bátorítjuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát arról, hogy a szoptatás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a kisbaba táplálásának, megnyugtatásának és a vele való törődésnek.




2011. szeptember 26., hétfő

2011. október 1. szombat 11óra Zacc Kávézó

Szoptass szabadon! 


Az akciót ismét a kanadai kezdeményezéshez, a Global Breastfeeding Challenge-hez (http://www.babyfriendly.ca/challenge-home.aspx ) csatlakozva rendezzük. A kampány lényege, hogy egy helyen, egy időben minél több édesanya szoptasson egyszerre világszerte. Tavaly több mint 200 helyszín csatlakozott.  

Október 1-én, szombaton 11órakor (gyülekezés 10:40-től) a  Zacc Kávézóban  (Zöld Autonóm Civil Centrum, Budapest, IX. kerület Köztelek utca 4/a - Corvin negyed (Üllői út) metrómegállótól pár perc séta) sok édesanya fog szoptatni, hogy ezzel is felhívja a társadalom figyelmét a szoptatás fontosságára. Szeretnénk, hogy a szoptatás élményét sok gyermek és édesanya megtapasztalja és ezzel a nagy közös szoptatással kívánjuk támogatni és bátorítani azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon kisbabájukról útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. 

Szeretettel várok Mindenkit!    
Kalmár Alexandra
a kampány szervezője
0630/5651759

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése